În ajunul Crăciunului și Anului Nou, ți-am pregătit un proiect fotografic inedit. Te vei bucura de poze realizate într-o sală special amenajată și dotată cu zeci de accesorii tradiționale, specifice sărbătorilor de iarnă.

Pentru ca pozele date să fie numai bune de pus în ramă, îți recomandăm să adopți un stil vestimentar dominat de culori neutre, alb, bej, gri, sau auriu. În cazul în care ai dubii dacă un anumit element vestimentar se potrivește sau nu pentru astfel de acțiuni – îți oferim în privat suportul necesar.

Pentru a surprinde momente de neuitat, este important ca pozele să fie realizate la lumina zilei. Astfel, poți opta pentru o ședință foto programată între 09:00 și 15:00. În dependență de opțiunea tarifară selectată, o ședință foto durează 30 sau 60 minute.

Sunt disponibile două opțiuni:

  1. 80 EURO – ședință foto cu durata de 60 minute, obții 30 poze prelucrate profesionist;
  2. 50 EURO – ședință foto cu durata de 30 minute, obții 15 poze prelucrate profesionist.

Pozele sunt livrate electronic, în termen de 14 zile, pentru ca să reușești să împărtășești cu Moșu’ clipele surprinse 😉

Apropo, poți comanda și un album foto realizat de prietenii noștri de la myphotobook.md. Albumul, cu structură cartonată, va conține pozele realizate de către noi, selectate în prealabil cu tine și sunt numai bune de pus sub brad pentru cei dragi ;).

Te invităm să vizualizezi mai jos poze realizate în ședințe foto similare.